ОБАВЕШТЕЊА  ЗА  ДЕЦУ


31.1.2017.


ДРАГА  МОЈА  ДЕЧИЦЕ,


    Желим вам леп и садржајан распуст. Знам да вам се Дневник активности за време зимског распуста допао. Молим вас да се потрудите и свакодневно радите по неколико задатака. Нема их пуно, па верујем да, ако их правилно распоредите, неће бити проблема. Сетите се шта сам вам причала о начину попуњавања. Задатке можете решавати редоследом којим хоћете( независно од предмета или додатних задатака). Слободно будите креативни, цртајте, лепите сличице, представљајте занимљиве тренутке са распуста на себи посебан начин. Волела бих да на празним странама забележите, свакодневно, неки посебан тренутак тог дана, емисија или цртаћ који сте гледали, забаван тренинг на коме сте били, нове другаре које сте упознали и слично. 

    Знам да ћете уживати и у попуњавању Дневника, али и у слободном времену које вам неће мањкати.


ВАЖНО: Не остављајте Дневник за последњи дан јер тако нико неће имати користи. Верујем да ће ваше стране бити посебне по свему и да ћу уживати прегледајући их.


Видимо се у петак, 3.2.2017.године у 11.15 у нашој учионици, на додели ЂАЧКИХ КЊИЖИЦА.
ДРАГА МОЈА ДЕЧИЦЕ,


ПОШТО СЕ ПРИБЛИЖАВА ЗИМА И НОВОГОДИШЊИ ПРАЗНИЦИ, ПРЕДСТАВЉАМ ВАМ РАЗЛИЧИТЕ НАЧИНЕ ПРАВЉЕЊА НОВОГОДИШЊИХ ЧЕСТИТКИ И ЗИМСКИГ СЛИКА. ОВО СУ НЕКИ ОД ЛИНКОВА КОЈЕ САМ ПРОНАШЛА НА ИНТЕРНЕТУ, А МОГУ ВАМ ПОМОЋИ ПРИ ПРИПРЕМИ НОВОГОДИШЊИХ ПОКЛОНА ЗА ДРУГАРЕ И ПРИЈАТЕЉЕ.ДРАГА МОЈА ДЕЧИЦЕ,


СРЕЋАН НАМ ПОЧЕТАК! 


ОД ПОНЕДЕЉКА ЋЕМО РАДИТИ ПО СЛЕДЕЋЕМ РАСПОРЕДУ ЧАСОВА. 


ЖЕЛИМ НАМ УСПЕШАН ПОЧЕТАК И ДИВНЕ, КРЕАТИВНЕ ДАНЕ, ПУНЕ ЗАДОВОЉСТВА И РАДА!


НАУЧИЋУ ВАС ДА У РАДУ, ИГРИ И УЧЕЊУ УВЕК НАЂЕМО НАЧИН ДА НЕШТО УРАДИМО, А НЕ ИЗГОВОР!