ОБАВЕШТЕЊА  ЗА  ДЕЦУ


24.9.2017.


Драга моја децо,


Одлично смо стартовали овог септембра. Напредујемо добро и верујем да ћете остварити одличне резултате на проверама знања. Похвала за вас и за свакодневни рад и активност на часу. 

У четвртак нас очекује још једна одељењска авантура - посета Планетаријума. Верујем да ће нам бити занимљиво да да ћемо уживати.


Ваша учитељица Тања


7.9.2017.


Драга моја децо,


Данас сте показали да сам била у праву када вас хвалим као вредну и креативну децу. Плакате за прочитане књиге су изванредне, али сте ме потпуно одушевили одличним представљањем прочитаног. Заиста сам уживала слушајући вас. Честитам вам на првим петицама јер сте их заиста заслужили.


Ваша учитељица Тања6.9.2017.


Драга моја децо,


Као што смо се договорили данас у школи, молим вас да посадите 2 до 3 зрна пасуља у пластичну чашу од киселог млека. Чашу прво пробушите одоздо, напуните чашу до пола са земљом, ставите пасуљ, а онда додајте преосталу земљу. Залијте водом земљу, поставите тацну испод чаше, а онда ставите све поред прозора или натерасу. Важно је да буде довољно светлости и топлоте. Експериментишите, играјте се и уживајте!


Ваша учитељица Тања

Драга моја децо,


Полако се приближава крај нашег првог летњег распуста. Надам се да сте се одморили, играли и нешто ново научили да нам покажете када се видимо.

У школу крећемо у петак, 1.9.2017. године, а настава почиње у 14 часова. Поштујући  Ленкину жељу са краја првог разреда и петак ће нам бити посвећен грљењу, разговору и игри. 

Верујем да сте нашли времена и да читате, тако да једва чекам да чујем и видим ваше представљање књига. Плакате ћете донети у четвртак, 7.септембра и тада ћете имати прилике да се покажете и у говорништву.

Знам да смо се сви једни других ужелели тако да једва чекам да вас видим!


Ваша учитељица Тања